SALONA VAR > INDUSTRIJE

INDUSTRIJE

U više od 20 godina postojanja isporučili smo preko 250 velikih radova za domaće i strane naručitelje. Neke od naših reparatura stekle su međunarodna priznanja te su predstavljene na međunarodnim stručnim simpozijima.

Nudimo potpunu zaštitu od habanja svih komponenti tvorničkih postrojenja i cijevnih sustava korištenjem bazalta, keramike i tvrdo navarenih ploča. Proizvodimo i repariramo rezervne strojne dijelove za industriju kao što su transporteri, elevatori i cijevi za transport rasutog tereta, te vršimo kompletnu sanaciju elektromotora.

INDUSTRIJE

HIDROELEKTRANE

Naši stručnjaci imaju preko 40 godina iskustva u održavanju i reparaturi hidroelektrana. Na našoj referentnoj listi nalaze se jedne od najvećih hidrocentrala u Hrvatskoj: HE Zakučac, HE Kraljevica i HE Obrovac.

SAZNAJ VIŠE

CEMENTNA INDUSTRIJA

Proizvodimo Fuller pumpe, lančaste i pužne transportere te kofičaste elevatore za cement, ugljen i klinker. Vršimo kompletnu sanaciju i zaštitu svih dijelova izloženih habanju.

SAZNAJ VIŠE

RUDNICI

Nudimo proizvodnju rezervnih strojnih dijelova od specijalnih čelika te zaštitu od habanja navarivanjem, metalizacijom i oblaganjem specijalnim materijalima kao što su keramika, bazalt i tvrdo navareni limovi.

SAZNAJ VIŠE

ČELIČANE I TERMOELEKTRANE

Nudimo kompletan spektar materijala za zaštitu od habanja. Izrađujemo rezervne dijelove s dužim vijekom trajanja korištenjem tvrdo navarenih ploča: razne obloge, sita, cijevi za transport ugljena i pepela.

SAZNAJ VIŠE

BRODSKA INDUSTRIJA

Izrađujemo propelerna vratila do 8 metara, a pomoću hidraulične kopirke izrađujemo konuse za propelerna vratila do 6 metara. Proizvodimo aluminijske dijelove kao što su spremnici za vodu i rezervoari za gorivo, pontoni, barže i ukrcajne rampe.

SAZNAJ VIŠE

LUKE

SALONA VAR nudi kompletna rješenja za morske i riječne luke od održavanja i reparature do proizvodnje novih dijelova (osovine, zupčanici, lopatice i zubi od Hardoxa® za rasuti teret, dobavne pužnice, Fuller pumpe).

SAZNAJ VIŠE

GRAĐEVINARSTVO

Certificirani smo u skladu s EN 1090-2 EXC.3 od strane TÜV Norda za proizvodnju čeličnih konstrukcija. Vršimo održavanje građevinskih strojeva i izradu novih dijelova od specijalnih čelika.

SAZNAJ VIŠE

KOMUNALNA INFRASTRUKTURA

Posjedujemo preko 20 godina iskustva u reparaturi i održavanju komunalne infrastrukture. Proizvodimo i repariramo pročišćivače za vodu, pužnice, ventile i cijevi. Izrađujemo čelične kontejnere za krupni otpad kao i čelične šahte za vodovod i kanalizaciju.

SAZNAJ VIŠE

POLJOPRIVREDNA I PREHRAMBENA INDUSTRIJA

Nudimo izradu kofica elevatora za silose za transport kukuruza i pšenice, pužne transportere za šečerane i pužnice za vađenje šečerne repe. Izrađujemo rezervne dijelove za kombajne, traktore i sijačice.

SAZNAJ VIŠE

NAŠI KUPCI