SALONA VAR > PROIZVODI

PROIZVODI

Naši stručnjaci imaju preko 40 godina iskustva u održavanju tvorničkih pogona i proizvodnji raznih dijelova i konstrukcija od čelika i aluminija. Sva naša rješenja i proizvodi dizajnirani uz pomoć 3D kompjuterskih simulacijskih programa, kako bi bili prilagođeni specifičnim potrebama svakog kupca te mu omogučila duži vijek trajanja, manje zastoje u proizvodnji i, na koncu, smanjenje troškova.

NAŠE USLUGE

PUŽNI TRANSPORTERI

Salona-var ima dugogodišnje iskustvo u proizvodnji pužnica i pužnih transportera do promjera 1.500 mm i debljine 40 mm od čelika, inoxa i hardoxa. Vršimo uslugu brušenja i navarivanja pužnica te njihovo dinamičko balansiranje.

Saznaj Više

LANČASTI TRANSPORTERI

Proizvodimo lančaste transportere za prijenos sirovine za cementnu industriju.

Saznaj Više

KOFIČASTI ELEVATORI

Izrađujemo kofice i kofičaste elevatore za cementnu industriju, industriju ugljena i termoelektrane. Pri izradi koristimo materijale veće žilavosti i tvrdoće, koji nam omogučavaju smanjenje težine i do 25%.

Saznaj Više

ZAŠTITA OD HABANJA

Nudimo kompletnu zaštitu od habanja za tvorničke pogone i cijevne sustave korištenjem specijalnih materijala kao što su keramika, bazalt, hardox i tvrdo navareni čelici. Naši stručnjaci obučeni su za dizajniranje rješenja prilagođenih specifičnim industrijskim primjenama.

Saznaj Više

ČELIČNE KONSTRUKCIJE

Nudimo proizvodnju svih vrsta čeličnih konstrukcija u građevinarstvu. Naš sustav osiguranja kvalitete zavarivačkih radova za proizvodnju čeličnih konstrukcija certificiran je prema ISO 3834-2, a sustav tvorničke kvalitete proizvodnje čeličnih konstrukcija prema EN 1090-2 EXC.3 od strane TÜV Norda.

Saznaj Više

ALUMINIJSKI DIJELOVI I KONSTRUKCIJE

Proizvodimo razne vrste aluminijskih dijelova i konstrukcija za brodsku industriju, građevinarstvo i cementare: spremnike za vodu, rezervoare za gorivo, pontone, barže, ukrcajne rampe , rešetke za hidroelektrane, nosače za utovar u kamion i slične proizvode.

Saznaj Više

NAŠI KUPCI